Skip to content

Forretningsområder

Hovedfokus for våre forretningsområder er havbruk, miljø og å skape bærekraft innen nytenkning og innovasjon. Dette leder oss til mange ulike prosjekter og investeringer, men fokuset vårt er alltid det samme.

Eiendom og utleie

Et ledd i vårt engasjement innen havbruk, er å gi havbrukstudenter mulighet til å leie bolig til en rimelig penge. Occasione by Olaisen eier tre leiligheter i området Jensvolldalen som ligger ved Grønnåsen i Bodø.

Les mer

Samfunn

For oss oppstår den virkelige magien når vi bidrar til endringer og utvikling som virkelig betyr noe for samfunnet. Derfor er det ikke alltid bunnlinjen som avgjør om vi skal investere i et prosjekt. Et eksempel er vårt engasjement rundt å bygge skoler i Tanzania.

Les mer

Miljø og bærekraft

Bærekraftig utvikling er for oss en plan for fremtiden, for planeten og alle som bor her. Dette tar vi på største alvor. Hver dag. I alle våre prosjekter.

Les mer

LinkedIn
Dekorlinjer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.