Skip to content

Utleie av leiligheter for studenter innen havbruk

Vi er genuint opptatt av havbruk. Derfor ser vi viktigheten av at nye generasjoner videreutvikler næringen for fremtiden. Vi ønsker å inspirere ungdommen til å sørge for at havet og dyrelivet blir i varetatt på best mulig måte.

 

Som et ledd i vårt engasjement innen havbruk ønsker vi å gi studenter innen havbruk ved Nord Universitet, mulighet til å leie leilighet til en rimelig penge. Occasione by Olaisen eier tre leiligheter i området Jensvolldalen, som ligger ved Grønnåsen i Bodø. Området har nærhet til Nord universitet, nærbutikk og Bodømarka. Les mer om leilighetene og hvordan du søker her

Vi stilte tre spørsmål til leietaker Maja Erichsen, som er masterstudent i biovitenskap akvakultur.

Hva betyr havbruk for deg?

Bild av Maja student

Foto; Petter Erichsen

«Jeg har stor tro på at havet kommer til å bli en enda viktigere ressurs for å mette verdens befolkning. Fôr og ernæring er kanskje det jeg brenner mest for, og jeg ønsker å være med på å utvikle fiskefôr som inneholder bærekraftige råvarer, men som også ivaretar fiskens helse og velferd. Havbruk tar for seg et bredt spekter av fagfelt, utviklingen har vært stor på kort tid, og det virker som at aktører innen havbruk er åpne og samarbeidsvillige. Dette er en næring jeg ser på som interessant, og jeg ønsker å ta del i videre utvikling og vekst»

Hva er det aller beste med å bo i en av våre leiligheter?

«Det føles mye mer hjemmekoselig å bo her sammenlignet med en typisk studentbolig. Man har også plass til å ha besøk dersom man ønsker. Å ha lavere leie har gjort at jeg kan leve bedre som student, noe som igjen har vært med på å øke trivselen i studietiden betraktelig.»

Ville du ha anbefalt andre å søke på disse leilighetene?

«Absolutt! Jeg ser ingen grunner til å ikke gjøre det. Dette er fine leiligheter med alt utstyr inkludert. Man trenger egentlig ikke ta meg seg noe annet enn klær for å bo her.»

Fra 1. juli vil en av våre leiligheter være ledig for utleie. Se mer informasjon og hvordan du søker leilighet her

LinkedIn

Katarina Ballari

Kontaktperson for utleie

katarina@occasione-olaisen.no 954 46 774

Dekorlinjer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.