Skip to content

Miljø og bærekraft

Vi har bare en klode og vi er alle i samme «båt».  Dette faktum er noe vi tar på alvor. Vi ønsker gjennom våre investeringer og prosjekter å bidra til å gjøre en forskjell for vår klode. Vi har en forkjærlighet for teknologi og utvikling som bidrar til å tenke helt nytt i jakten på å løse globale utfordringer.

Bærekraftig utvikling er for oss en plan for fremtiden, for planeten og alle som bor her. Denne planen innebærer at vi må handle på en måte som gjør verden til et bedre sted for alle mennesker og dyr som lever nå, uten å ødelegge for de som kommer etter oss.

Vi har som mål å jobbe hardt mot et utvalg av FN`s bærekraftsmål:

FNs bærekraftsmål 4: God utdanning

Sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle.

Vi ønsker å skape muligheter gjennom å enten tilføre midler, kompetanse, involvering og/eller nettverk for at våre prosjekter skal etterlate kunnskap og læring for kommende generasjoner.

FNs bærekraftsmål 5: Likestilling mellom kjønnene

Oppnå likestilling og styrke jenters og kvinners stilling i samfunnet.

For oss handler likestilling like mye om kjønn, som kultur, opphav og det å styrke fremtidige generasjoners muligheter.

FNs bærekraftsmål 9: Innovasjon og infrastruktur

Bygge solid infrastruktur og fremme inkluderende og bærekraftig industrialisering og innovasjon.

Vi ønsker å forbedre ressursbruk for planetens beste, ved å satse på nyskapning og innovasjon, som medvirker til klimanøytralitet og en langsiktig bærekraft.

FNs bærekraftsmål 14: Liv under vann

Bevare og bruke havet og de marine ressursene på en måte som fremmer bærekraftig utvikling i alle ledd.

Milliarder av mennesker og dyr er avhengig av havet, derfor må det gjøres mye mer for å beskytte det fra overfiske, forsøpling og forgiftning.

LES MER OM BÆREKRAFTSMÅLENE HER

LinkedIn
Dekorlinjer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.