Skip to content

Investeringer

Occasione by Olaisen investerer i selskaper der forretningsideen har et sterkt fokus på bærekraft.

Vi vil investere sammen med folk som brenner for selskapet sitt, og som vi har tro på at har «det som trenges» for å lykkes. Uansett hvor gode ideene er, er det alltid menneskene bak ideene og selskapet som er avgjørende.

Disse prosjektene er vi stolte over å være en del av:

Vigner Olaisen AS

Vårt viktigste eierskap er Vigner Olaisen AS., som er største eier i oppdrettsselskapet Nova Sea. Nova Sea er en av Nord-Norges største oppdrettere, og har sitt hovedsete på øya Lovund.  Nova Sea AS er vår store stolthet!

Vigner Olaisen er i tillegg til dette, også eier av en rekke andre selskap, med hovedfokus på havbruksrelaterte selskap. Vigner Olaisen AS  er, og har vært, brennende opptatt av samfunnsutviklingen på Helgeland.

www.volaisen.no

Freyr

Freyr er et spennende prosjekt med globalt perspektiv og en tydelig grønn profil. Selskapet har som mål å etablere battericelleproduksjon på Mo i Rana. Selskapet vil bidra til det grønne skiftet som verden trenger.

Freyr vil levere sikker, høy energitetthet og kostnadseffektive rene battericeller til de raskt voksende globale markedene for elektriske biler, energilagring og marine applikasjoner. Freyr er forpliktet til å støtte klyngebaserte FoU-initiativer og utviklingen av et internasjonalt økosystem av vitenskapelige, kommersielle og finansielle interessenter for å støtte utvidelsen av batteriverdikjeden i vår region. Dette prosjektet vi har stor tro på skal lykkes!

www.freyrbattery.com

Aminor

Vi er veldig glad i havbruk, men havbruk er mer enn laks. Aminor er verdens eneste oppdretter av flekksteinbit. Noen mener at fisken er stygg å se på, men vi synes den er vakker. Det imidlertid alle er enige om, er at den byr på en utsøkt smak.

Aminor driver et 100 prosent landbasert produksjonsanlegg som ligger i Meløy kommune, lengst nord på den idylliske Helgelandskysten.

Flekksteinbiten er en prioritert satsningsart innen norsk havbruk. Dette er et spennende prosjekt vi er glade vi er en del av!

www.aminor.no

Katapult Ocean

Katapult Ocean har en sterk visjon om å hjelpe start-up-selskap som har fokus på bærekraftige prosjekter knyttet til havet. Kreative prosjekter i tidlig fase er målgruppen til fondet. Occasione by Olaisen er stolt eier i Katapult Ocean.

www.katapultocean.no

LinkedIn
Dekorlinjer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.