Skip to content

Samfunn

Samfunnsmessige aspekter ligger som et grunnleggende fundament i våre investeringer. En vellykket investering må i tillegg til å være økonomisk god, også bidra til positive ringvirkninger og utvikling i samfunnene rundt seg.

 

Det gir høy grad av tilfredstillelse å se at det vi er med på å skape, bidrar til vekst og trivsel i samfunnene vi opererer i.

Et godt eksempel på dette er vårt engasjement innen skole i  Tanzania.

Alt arbeidet er gjort i samarbeid med de lokale skolemyndighetene og vi har vektlagt lokalt eierskap og lokal forankring. Foreldrene har bidratt med mye dugnadsarbeid for at pengene skulle rekke til alle de aktuelle skolene.

Vi bygget en flott barneskole i Kilosa, noen få kilometer fra Mbamba Bay. Skolen gir et svært godt læringstilbud og har blitt veldig populær. I tillegg til flotte klasserom har vi bygget fire nydelige lærerboliger.

Tanzaniaprosjektet.no som vi er en del av, har frem til nå rehabilitert til sammen 40 skoler. De har fått pulter, toaletter og bøker. Der det har vært helt nødvendig, har vi også gjort rehabiliteringsarbeid på bygninger og supplert med nye klasserom. Vi tenker at dette inspirerer både elever og lærere, barna lærer mer, og ikke minst, det setter en minimumsstandard for hvilke læringsbetingelser barn bør ha. Vi er nå i gang med neste byggetrinn av Lovund skolen i Tanzania!
Film tilbygg skolen

Les mer om dette fantastiske prosjektet her

 

 

 

LinkedIn
Dekorlinjer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.