Skip to content

Bærekraft som investeringsfokus

Bærekraftig utvikling er for oss en plan for fremtiden, for planeten og alle som bor her. Denne planen innebærer at vi må handle på en måte som gjør verden til et bedre sted for alle mennesker og dyr som lever her nå, uten å ødelegge for de som kommer etter oss.

Vi er genuint opptatt av bærekraft, derfor har vi satt oss et mål om å jobbe hardt for at våre investeringer gjenspeiler dette.

Vi ønsker å forbedre ressursbruk for planetens beste, ved å satse på nyskapning og innovasjon, som medvirker til klimanøytralitet og en langsiktig bærekraft.

Bevaring og bruken av havet og de marine ressursene må fremme bærekraftig utvikling i alle ledd. Milliarder av mennesker og dyr er avhengig av havet, derfor må det gjøres mye mer for å beskytte det fra overfiske, forsøpling og forgiftning.

Vi ønsker å skape muligheter gjennom å enten tilføre midler, kompetanse, involvering og/eller nettverk for at våre prosjekter skal etterlate kunnskap og læring for kommende generasjoner.

Vi har som mål å jobbe hardt mot et utvalg av FN`s bærekraftsmål, du kan lese mer om de her

LinkedIn
Dekorlinjer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.