Skip to content

Hvem er vi?

Vi bidrar til bedre ressursbruk for planetens beste i alle våre engasjement. Vi skaper muligheter i egne prosjekter og gjennom samarbeid med andre aktører som har det samme synet som oss.

Derfor søker vi hele tiden etter muligheter som fremmer bærekraftig vekst. Vårt fokus er planetens velvære – og et godt liv for oss som bor her.

Gjennom våre prosjekter og vårt engasjement ønsker vi også å bidra til å styrke likestilling, inkludering og fremtidige generasjoners stemme.

Hva gjør vi?

Vi skal skape muligheter, gjennom egne prosjekter eller gjennom andre, ved å tilføre kompetanse, midler, involvering og/eller nettverk.

Vi bidrar til at verden blir et bedre sted, både for mennesker, dyr og natur.

Vi skal bidra til å styrke kvinners og framtidige generasjoner sin stemme i alle våre engasjementer.

 

Om navnet

Occasione betyr mulighet, og er hentet fra Machiavellis klassiker Fyrsten. Machiavelli skriver om tre skikkelser: Virtu, Fortuna og Occasione. Occasione er Anledningen som plutselig byr seg, og som må gripes der og da.

Vi har fått en mulighet til å bidra til en mer bærekraftig utvikling av samfunnet. Den muligheten må vi gripe.

Eiere av Occasione by Olaisen

Aino AS (33,34%)
Maria Olaisen AS (33,34%)
HVO AS (33,32%)

LinkedIn
Dekorlinjer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.